Je winkelwagen is momenteel leeg
De Bone Broth of beter gekend bottenbouillon wordt getrokken van verse beenderen en vlees van rund, kalf en/of kip, samen met groenten die hun kracht aan de bouillon geven.
We hebben 2 smaken:
UMAMI: Broth van BIO-beenderen en vlees van rund, kalf en kip samen met BIO-groenten.
KIP: Broth van BIO-karkassen en vlees van kippen en BIO-groenten.
Alleen BIO- gecertificeerde botten en vlees, worden gebruikt, samen met een selectie van verse biologische groenten zoals wortels, selderij, prei, uien, knoflook en gember om de smaak te verrijken.
Er worden geen conserveermiddelen of smaakversterkers toegevoegd, omdat zuiverheid onze hoogste prioriteit is.
Onze UMAMI omvat een zorgvuldige mix van biologische botten van rund, kalf en kip, evenals vlees, die gedurende 72 uur sudderen voordat ze worden gezeefd en afgevuld.
Puur KIP bestaat alleen uit kippenkarkassen en vlees, dat gedurende 48 uur suddert voordat het wordt gezeefd.
Het bereiden van Bone Broth vereist vakmanschap en wordt uitgevoerd met de uiterste zorg.
De 5 sterke punten van onze Bone Broth zijn:
Daarnaast zijn onze bouillons:
Suikervrij, vetvrij, lactosevrij, glutenvrij.
Uit analyse blijkt:
Een portie Umami broth van 240 ml bevat 13,8 gram collageen en 16,7 gram eiwitten.
Een portie Kip broth van 240 ml bevat 6,24 gram collageen en 11 gram eiwitten.
Je drinkt de bone broth warm, zoals een lekkere kop thee.
Je kunt genieten van de puurheid of de bone broth op smaak brengen met een snuifje zout, gember, limoen...
We raden aan om 's ochtends bij het ontwaken even bewust vijf minuten de tijd te nemen en te genieten van een heerlijke warme broth!
Onze bone broths zijn drinkbouillons, maar je kunt er ook heerlijke gerechten mee bereiden zoals noodle soeps, stoofpotjes, maaltijd soeps...
Onze maankuren zijn voor mensen die consequent hun lichaam willen ondersteunen.